top of page

Elk project heeft een uniek verhaal. Laat het ons samen schrijven.

Een tuin vertelt het verhaal van je voorkeur van stijl, kleur en sfeer. Wij hanteren dan ook een heel persoonlijke aanpak met een gepersonaliseerd ontwerp en een afgesproken prijs als resultaat. Geen sprake van een onaangename verrassing bij de eindafrekening; onze offerte staat vast en is bovendien geheel vrijblijvend.

Buitenburo Lochristi

Verloop van het project

01.

Kennismaking

We komen langs om je tuin te bekijken, om hoogte te krijgen van de omgeving, en te luisteren. Luisteren naar wat jouw specifieke wensen zijn. Met al deze info kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat maken.

02.

Voorontwerp 

Het eerste voorontwerp dat we afleveren is de situatie die we zouden toepassen indien jouw tuin die van ons was. Een maximale input, jou volledig ontdoen van elk mogelijk scenario waarover je al enige tijd zit te twijfelen. 
Dit plan vormt meestal de basis van het uiteindelijke ontwerp.

Dit ontwerp kan eveneens gepresenteerd worden in 3D.

03.

Detaillering

Nadat het ontwerp vormgeeflijk vast ligt, beginnen we de lagen van het bouwwerk op te trekken. Beplantingsplan, verlichtingsplan, nutsleidingen, matenplan voor aanleg, materiaalkeuze, ... We creëren een dossier met verscheidene plannen, die zonder enige vorm van uitleg duidelijk zijn bij de aanleg voor eender welke elke aannemer.

04.

Realisatie

Wanneer alle plannen klaar zijn, ligt het eindresultaat in handen van de tuinaannemer. We helpen jou graag aan (vrijblijvende) offertes voor de totale aanleg volgens plan door onze vertrouwde aannemers. We zijn aan niemand gebonden maar plaatsen heel graag "de juiste man op de juiste plaats". Het plan uitvoeren in fases? Zelf de handen vuil maken? Geen probleem.

05.

Werfopvolging

Wanneer alle plannen klaar zijn, ligt het eindresultaat in handen van de tuinaannemer. Wil je dat we tijdens de werken een oogje in het zeil houden om na te gaan of alles volgens plan uitgevoerd wordt? Dan komen we heel graag tijdens de werken eens kijken.

realisatie
bottom of page