Buitenburo_Lochristi-21.jpg

Jouw tuin omzetten naar jouw droomtuin.. Zo doen we het!

Vrijblijvende offerte op maat

Een tuin vertelt het verhaal van je voorkeur van stijl, kleur en sfeer. Wij hanteren dan ook een heel persoonlijke aanpak met een gepersonaliseerd ontwerp en een afgesproken prijs als resultaat. Geen sprake van een onaangename verrassing bij de eindafrekening; onze offerte staat vast en is bovendien geheel vrijblijvend.

Buitenburo_Lochristi-5.jpg

Verloop van het project

We komen sowieso altijd langs om je tuin te bekijken, om hem op te meten, om hoogte te krijgen van de oriëntatie en de omgeving, om foto's te nemen. Tegelijk horen we graag wat je specifieke wensen zijn. Met al deze info kunnen wij een offerte op maat maken.

01.

Kennismaking

We komen sowieso altijd langs om je tuin te bekijken, om hem op te meten, om hoogte te krijgen van de oriëntatie en de omgeving, om foto's te nemen. Tegelijk horen we graag wat je specifieke wensen zijn. Met al deze info kunnen wij een offerte op maat maken.

02.

Voorontwerp in 3D

Wil je al een voorsmaakje van je tuin nog voor die er ligt? Dat is mogelijk met onze 3D-visualisatie. Met een voorontwerp in 3D krijg je een heel realistisch beeld van je tuin. Ideaal om hier en daar nog een beetje bij te sturen als dat nodig zou zijn.

03.

Vrijblijvende offerte

Ga je akkoord met ons tuinontwerp, dan brengen wij je in contact met een van onze vertrouwde tuinaanleggers. Dankzij een vooraf geleverde offerte en correcte afspraken hoef je geen onverwachte zaken zoals een meerprijs achteraf te vrezen.

04.

Werfcoördinatie

Wanneer alle plannen klaar zijn, ligt het eindresultaat in handen van de tuinaannemer. Wil je dat we tijdens de werken een oogje in het zeil houden om na te gaan of alles volgens plan uitgevoerd wordt? Dan nemen we graag de werfcoördinatie op ons.

arrow-down.gif

Realisatie

Wil je aanplantingen rond je bedrijf of een volledige make-over van je tuin? Leun dan gerust achterover want wij zijn kandidaat om het hele project van a tot z voor je te realiseren. Samen met onze collega’s tuin- en grondaannemers ligt die tuin er in een mum van tijd. Horen we snel van je?

 
Jan_edited.jpg

werf te Sint-Lievens-Houtem

WhatsApp Image 2021-11-25 at 16.32_edited.jpg

werf te Nieuwkerken-Waas

IMG_1111_edited.jpg

werf te Drongen

IMG_5466 (Edited)(1)_edited.jpg

werf te Kalken

IMG_5524_edited.jpg

werf te Westrem

IMG_0835_edited.jpg

werf te Ressegem

IMG_5663_edited.jpg

werf te Bottelaere

9ff65702-b4a3-48e4-bd13-b32a22863c6a_edited.jpg

werf te Bambrugge

IMG_0390_edited.jpg

werf te Wetteren

"

Buitenburo is dé tuinarchitect voor particulieren en bedrijven in regio Wetteren en verder.

Bel of mail ons om je wensen te bespreken.